Διεξαγωγή συμπληρωματικών διαδικασιών για εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πειραματικά Σχολεία

ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ 2ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΜΟΥ

Α΄ τάξη:   6                  Δ΄ τάξη: 5 

Β΄ τάξη:  15                 Ε΄ τάξη: 4

Γ΄ τάξη:   5                 Σ τ΄ τάξη: 10

Διεξαγωγή συμπληρωματικών διαδικασιών για εισαγωγή μαθητών/τριών και σχετικές ρυθμίσεις στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία (Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ.) για το σχολικό έτος 2022-2023.

Για την πλήρωση των κενών θέσεων μαθητών/τριών στα Πειραματικά Σχολεία , οι οποίες προκύπτουν μέχρι την 20η Ιανουαρίου 2022, διενεργείται κλήρωση.

 Οι αιτήσεις συμμετοχής στην κλήρωση επισυνάπτονται και  κατατίθενται:

Α) με προσωπική παρουσία των δυο γονέων/κηδεμόνων, άλλως, η αίτηση συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του απόντος γονέα/κηδεμόνα από το περιεχόμενο της οποίας θα προκύπτει ότι συναινεί στην συμμετοχή του τέκνου του στη διαδικασία και προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής καταστάσεως.

ή Β) ηλεκτρονικά στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σχολικής μονάδας ενδιαφέροντος ( mail@2dim-samou.sam.sch.gr)  με επισυναπτόμενα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Σε αυτή την περίπτωση ο αριθμός πρωτοκόλλου αποστέλλεται ηλεκτρονικά. Στην περίπτωση που η αίτηση κατατίθεται ηλεκτρονικά θα πρέπει να επισυναφθούν υπεύθυνες δηλώσεις και των δυο γονέων/κηδεμόνων μέσω της διαδικασίας που προβλέπεται στην ιστοσελίδα gov.gr.

Σε κάθε αίτηση αναφέρεται ο κωδικός ο οποίος επέχει θέση αριθμού πρωτοκόλλου αυτής. Οι γονείς/κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών/ τριών δικαιούνται να καταθέσουν αίτηση σε ένα (1) μόνο Πειραματικό Σχολείο. Η συμμετοχή στην κλήρωση επιτρέπεται ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του/της μαθητή/τριας.

Η κλήρωση διενεργείται στο οικείο  Πειραματικό Σχολείο την Πέμπτη       στις 8-9-2022 με ευθύνη του ΕΠ.Ε.Σ. και των οργάνων διοίκησης της σχολικής μονάδας από Τριμελή Επιτροπή κλήρωσης που ορίζεται από το ΕΠ.Ε.Σ. και τα όργανα διοίκησης του σχολείου. Στην κλήρωση, δύναται να παρασταθούν εκπρόσωποι του Συλλόγου γονέων/κηδεμόνων του σχολείου. Η αρμόδια Επιτροπή Κλήρωσης έχει ως έργο της, την διεξαγωγή της κλήρωσης και την σύνταξη του σχετικού πρακτικού διενέργειας κλήρωσης, συνοδευόμενο από συνημμένο πίνακα κατάταξης.

ΑΡΝΗΣΗ ΘΕΣΗΣ: Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την μετεγγραφή του παιδιού σας στο σχολείο μας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να στείλετε αποκλειστικά στο διάστημα έως 11/9/22 την ΥΔ που επισυνάπτεται (και οι δύο γονείς).

 

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab