Ολοκληρώνονται την Παρασκευή 10 Απριλίου οι πρώτες προγραμματισμένες τηλεδιασκέψεις

Ολοκληρώνονται την Παρασκευή 10 Απριλίου οι πρώτες προγραμματισμένες τηλεδιασκέψεις των εκπαιδευτικών του σχολείου μας με τους μαθητές τους.

Η συμμετοχή των παιδιών μας σχεδόν ολοκληρωτική και προσπαθούμε να έχουμε συμμετοχή 100% μετά το Πάσχα. Αυτή την εποχή όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου (υπεύθυνοι τάξεων και ειδικότητες) τρέξαμε έναν «Μαραθώνιο» προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των μαθητών. Αφιερώσαμε αμέτρητο χρόνο να μελετήσουμε τα νέα εργαλεία της ψηφιακής τεχνολογίας και την εφαρμογή τους στην εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση. Προετοιμάσαμε τα μαθήματά μας σε ψηφιακή μορφή ψάχνοντας στα εγκεκριμένα αποθετήρια.

Δημιουργήσαμε τις ψηφιακές τάξεις και αμέσως μετά καλέσαμε τους μαθητές σε τηλεδιάσκεψη. Κοντά πάντα στους γονείς αφουγκραστήκαμε τις ανησυχίες τους και εμψυχώσαμε  τις οικογένειες. Επιδιώξαμε να κρατήσουμε υψηλό το ηθικό των παιδιών μας και να στρέψουμε το ενδιαφέρον τους για την τεχνολογία στην υπηρεσία της αγωγής και της εξέλιξης της δημιουργικής σκέψης.

Η Ιστοσελίδα, το καμάρι μας, πάντα στην υπηρεσία της εκπαίδευσης! Όλοι μαζί με πνεύμα συνεργασίας ενώσαμε τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων μας.

Σας ευχόμαστε οι άγιες μέρες που έρχονται να φέρουν ηρεμία στις ψυχές όλων μας και η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την λύτρωση από τα δεινά της εποχής.

Μένουμε σπίτι και οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο!

Η Διεύθυνση του Σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχεται από καρδιάς Καλό Πάσχα και να έχετε υγεία!

Με εκτίμηση η Διευθύντρια

Παναγιώτου Δάφνη

Ο αναρτημένος πίνακας απεικονίζει το Οικογενειακό Πάσχα του ζωγράφου Θεόφιλου Χατζημιχαήλ