Οι μαθητές μας τιμούν του Τρεις Ιεράρχες

Μεγάλη ήμερα και γιορτή για την θρησκεία μας και τα σχολεία και τον κόσμο των γραμμάτων. Οι μαθητές μας τίμησαν και φέτος τους Τρεις Ιεράρχες.

Αρχικά, έγινε εκκλησιασμός των μαθητών του σχολείου μας και εκφωνήθηκε ομιλία από την εκπαιδευτικό του σχολείου μας Κομζιά Βασιλικη- Αιμιλία.

Στη συνέχεια, μαθητές και του τμήματος ένταξης και του ομίλου που έχει αναλάβει η εκπαιδευτικός Κομζιά Βασιλική – Αιμιλία παρουσίασαν αφιέρωμα με ποιήματα και ομιλία για τους Τρεις Ιεράρχες που παρακολούθησαν οι μαθητές του σχολείου μας στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Τέλος, παρουσίασαν το αφιέρωμα που είχαν ετοιμάσει στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Μητρόπολη Σάμου Ικαρίας και Φούρνων Κορσέων, η Β/ θμια και Α/θμια Διευθυνση Εκπαίδευσης. Στην εκδήλωση αφιέρωση πήραν μέρος τα γυμνάσια, το λύκειο και το 2ο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Σαμου και οι μαθητές εκτός από ποιήματα και αφηγήσεις έψαλαν ύμνους που έχουν γραφτεί για τους Τρεις Ιεράρχες. Στην ίδια εκδήλωση έγινε και απονομή πλακέτας στους εκπαιδευτικούς του νησιού μας  Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που βγήκαν σε σύνταξη τα τελευταία χρόνια για την πολυετή τους προσφορά.

Οι μαθητές της Ε2 τάξης παρουσίασαν την κατασκευή τους: